Tende i nadstrešnice

PVC tende i nadstrešnice eksterijera

PVC membrana (sama i u kombinaciji sa drugim materijalima) je najbolje rešenje za sve vrste natkrivanja u eksterijeru. Nadstrešnice ove vrste, pored efikasne zaštite od atmosferskih uticaja, pružaju i kvalitetan estetski doživljaj prostora.

Efikasnost ovih nadstrešnica se ogleda u mogućnosti njihovog otvaranja i zatvaranja, u zavisnosti od vremenskih prilika i potreba korisnika. Mogu biti tipske i "custom made" – projektovane samo za pojedinog klijenta.

ETFE membrane - materijal budućnosti

ETFE membrane uz adekvatna inženjerska rešenja postižu odlične termoizolacione rezultate, zadržavajući lakoću i transparentnost, što ih čini jedinstvenim, ali i materijalnom budućnosti.

Posebno uspešnu primenu nalaze kod javnih objekata i objekata velikih raspona kao što su stadioni, aerodromi, železničke i autobuske stanice, pijačni i javni trgovi, šoping centri, fasade poslovnih i javnih objekata i drugo.

Jedna od najvećih prednosti ovog materijala je njegova transparentnost, koja se kreće i do 95%, male je specifične težine te spada u ultralake materijale (ispod 500g/m2).

TOP